Skip to main content

Caribbean Stud poker spelen

Stud poker is één van de weinige poker gokspellen die je tegen de bank speelt. Bij het onderstaande stud poker gokspelletje (met lage inzet) is de minimale inzet 10 cent en de maximale inzet 5 euro. Helaas is dit spel verouderd en daarom niet geschikt voor mobiele apparaten zoals smartphones of tablets. Klik op de onderstaande knop om het spel op een computer of laptop te spelen.

Caribbean stud poker

Betalen met iDeal

Je kan ook voor echt geld online pokeren door met iDeal te betalen. Deze manier van betalen is algemeen bekend, dit gaat via de eigen bank waarna het geld direct van je rekening wordt afgeschreven. Buiten iDeal kan je ook betalen met via en/of mastercard.

Uitbetalen van de winsten

IDeal gokspellen

Heb je een leuk bedrag gewonnen bij het gokspelletje stud poker? Je kan het laten uitbetalen vanaf 10 euro. Over het algemeen staat het bedrag binnen een week op je rekening.

Speluitleg van caribbean stud poker

Je klikt op deal en krijgt direct 5 kaarten gedeeld. Bij deze vijf kaarten krijg je te zien wat voor combinaties je hebt gemaakt. Pair, two pairs, flush etcetra, de gebruikelijke pokertermen dus. Je hebt nu de keuze tussen raise en fold. Je krijgt hierbij één kaart van je tegenstander te zien, de overige 4 kaarten blijven gesloten. Afhankelijk van de eigen kaarten moet je nu een keuze maken, bij fold ben je de eigen kaarten kwijt. Bij raise verdubbel je de inzet en win je met het caribbean stud poker gokspel als je een hogere hand hebt dan de tegenstander. Let er dus op dat als je door wilt spelen de inzet verdubbeld wordt. De dealer speelt pas mee vanaf AK, anders zegt het stud poker spel: Dealer doesn’t qualify. Dan gaat de hand gegarandeerd naar jou toe. Een gedetailleerde versie van de speluitleg kan je vinden in het spel zelf.

Uitbetalingen Stud Poker

Rechts bovenin het gokspel staan de payouts. Hier staan de uitbetalingen per hand die je hit. Voorwaarde is wel dat de dealer meespeelt. De maximale payout is 1000 euro voor een Royal Flush. Dit is dan ook een zeer zeldzame pokerhand die je vrijwel nooit zal krijgen, ik heb deze hand wonder boven wonder 3 maal gekregen maar hiervoor heb ik er al zeer veel potjes opzitten (en overall sta ik nogsteeds op verlies). Je kan de gewonnen bedragen op alle soorten Nederlandse rekeningen over laten schrijven.

Wat kost gokken jou? Stop Op Tijd 18+

Gokken kan een verslavende werking hebben. Speel met mate en alleen wanneer je 18 jaar of ouder bent. Stel kinderen niet blood aan online kansspelen, deel deze website dan ook niet met Minderjarigen.

Hulp nodig? Bezoek dan LoketKansspel.nl voor meer informatie.

© 2024