Skip to main content

Fruitmachines spelen

Fruitmachines zijn in het casino (tegenwoordig) jammer genoeg minder vaak te vinden. Ze worden grotendeels vervangen door de videoslots die veel meer gespeeld worden. Het bovenstaand spel, jackpot 6000, is een klassieke fruitmachine in een nieuw jasje. Het spel is zowel op desktop als mobiele apparaten beschikbaar.

Betalen bij deze fruitmachines

Betalen met de telefoon

Hoe kan je makkelijker geld storten dan met je vaste telefoon of mobiel? Simpel, dit kan niet meer. Met de Nederlandse licenties verwachten wij niet dat je ooit nog geld kunt storten via een (mobiele) telefoonlijn.

Betalen met iDeal

Natuurlijk kan de bovenstaande fruitmachine ook met iDeal betaald worden. Ik zou per definitie een account aanmaken als ik voor echt geld ging spelen, de minimale storting is 10 euro.

Uitbetalen van de winsten

Gokspellen uibetalen

Uitbetalen gaat op deze fruitmachines makkelijker dan makkelijk. Vul je account gegevens in en binnen een dag staat het geld op je rekening! Je kan pas uitbetalen vanaf 10 euro.

Algemene Speluitleg van fruitmachines

Behalve de in-game uitleg zal ik hier ook een beschrijving geven van de mogelijkheden op deze online fruitmachines. Ze tonen allemaal veel gelijkenissen dus één beknopte uitleg lijkt me hierbij wel afdoende. Om de eerste spin te doen klik je op de spin knop, je draait nu éénmaal voor het aangegeven bedrag op de online fruitmachine.

Als je wint kan je op vrijwel elke machine ervoor kiezen om te gamblen. Dit is een soort kop of munt spelletje waarbij je 50-50 kans hebt om je gewonnen bedrag te verdubbelen ofwel in zijn geheel te verliezen. Hiermee neem je dus een bepaald risico maar de opbrengt hiervan kan erg leuk zijn als je een paar keer goed gokt.

Met choose game kan je van spel wisselen en daarmee van inzet veranderen – dit is niet bij alle fruitautomaten beschikbaar. Sommige fruitmachines staan toe om de waargave te veranderen van de fruitmachine; zo zie je een hendel naast je speelscherm verschijnen waaraan je kan trekken. Als je 3 jokers naast elkaar krijgt win je het hoogste bedrag (let op, dat geldt enkel voor deze fruit machine). Let er op dat fruitmachines net als blackjack, roulette en stud poker onder de noemer gokspellen vallen, over winsten boven een x bedrag zal je dus kansspel belasting moeten betalen. Speel deze slots dus gratis om dat te voorkomen.

Wat kost gokken jou? Stop Op Tijd 18+

Gokken kan een verslavende werking hebben. Speel met mate en alleen wanneer je 18 jaar of ouder bent. Stel kinderen niet blood aan online kansspelen, deel deze website dan ook niet met Minderjarigen.

Hulp nodig? Bezoek dan LoketKansspel.nl voor meer informatie.

© 2024